FC Otepää esindusmeeskond pidi kolmandas voorus vastu võtma kaotuse Suure-Jaani United`ilt.

Kolmandas voorus sõitis FC Otepää Viljandisse, kus vastaseks Suure- Jaani United.

Lisaks üsna jahedale  ilmale  ning pidevale vihmasajule, oli väga halvas seisus ka kunstmuruväljak, kus mäng aset leidis. Platsi mitmes osas olid suured loigud, kus jalgpalli mängimine oli kergelt öeldes keeruline. See ei sobinud sugugi Otepää meestele, kes soovisid palli pigem maad mööda mängida. Koosseis oli korralik ning keskväljakul ja ründes piisavalt kvaliteeti, et seda teha. Paraku väljak seda ei soosinud ning seetõttu läks pigem mänguks, kus mõlemad võistkonnad otsisid esimesel võimalusel pikema palliga enda ründajaid ning lootsid niimoodi edu saavutada. Võimalusi tekkis mõlemal pool, eelkõige tänu väljaku seisukorrale, kus palli veeremine oli ootamatu või ebaloogiline, mille tõttu mängijad hindasid mitmeid olukordi valesti ning võimalused tekkisid tihti ei millestki. Esimesel pooltunnil oli kõige parem võimalus skoorida Priit Lehismetsal, kes vastaste kaitsemängijate söödueksimusest väravavahiga üks- ühele sai, kuid löök napilt vasakust postist mööda läks. Küll aga suutis 33. minutil oma võimaluse ära realiseerida Suure- Jaani United, kui Terras kasutas ära Otepää keskkaitse eksimuse ning kõmmutas palli kindlalt võrku. Minut hiljem oli taas aktsioonis Terras, kui sai palli Otepää kaitselt kätte ning sellega kiirelt ka karistusalla liikus. Esimese löögi suutis Kaldin tõrjuda, kuid rünnakule appi jõudnud Suure- Jaani mängijad suutsid selle väravaesisest segadusest siiski võrku toimetada, 0:2 Otepää poolt vaadatuna! Nuustaku mehed pingutasid edasi ning poolaja viimasel minutil suutis Martin Teder ühe värava tagasi lüüa- vastaste kaitseliini vahel lükati pall Martinile, kes suutis  vastujooksnud väravavahti ennetada ning palli varbaga sisse koksata. Poolaeg seega 2:1 Suure- Jaanile.

Teist poolaega alustasid paremini Otepää mehed, päris korralik surve saadi vastastele peale ning ohtlikult prooviti äärte pealt läbi murda, millele järgnesid teravad tsenderdused kasti. Kuigi hakkas tunduma, et on vaid aja küsimus, kuna Otepää viigistab, siis oli hoopis Suure- Jaani see, kes 55. minutil  nõelas. Taas ebakõlad Otepää kaitseliinis, kui väravavaht ja kaitsemängijad ei suutnud otsustada, kes peaks palli mängima ning taas oli jaol Terras, kes segaduse ära kasutas ning palli võrku lükkas- Suure- Jaani 3, Otepää 1! Otepää ei andnud alla, Lassmann sai heast kohast löögile, väravavaht tõrjus, Riskol võimalus üks- ühele, kuid tabab väravavahti, veel mõned ohtlikud tsenderdused karistusalla, kuid väravaid paraku mitte. Otepää surus ning seega tekkis Suure- Jaanil rünnakul rohkem ruumi ning olid ka mõned head variandid skoori kasvatada, kuid seis jäi muutumatuks.

Kokkuvõttes võib öelda, et võrdsete võimalustega mäng, kus Suure- Jaani United suutis enda võimalused paremini realiseerida. Väljaku kvaliteet pani korraliku pitseri mängule ning seega oli võistkondadel raske näidata “oma mängu”.  Tänud vastastele hea mängu eest!