Esindusmeeskond oli kindlalt üle Tääksi SK-st

Pühapäeval võttis FC Otepää järjekordses kodumängus vastu Tääksi SK. Tehvandil vaid võite tunnistanud Otepää mehed olid taas kõrgelt motiveeritud ning kuigi külaliste positsioon liigatabelis oli pigem tagasihoidlik, algas mäng ikkagi null-nullist. Avavile kõlas kell 17.00 ja võitlus kolmele punktile algas.

Esimesel poolajal oli võimalusi mõlemale poole, mäng käis ühe värava alt teise alla, kuid esimesena jõudis siiski sihile Otepää. Kenasti kombineeritud rünnaku lõpetas 28. minutil efektiivselt Siimar Taits, kes lõi enda esimese värava FC Otepää eest! Enne poolaja vilet oli suurepärane võimalus veel Laasikul eduseisu kasvatada, kuid löök läks napilt tagapostist mööda. Tääksi proovis korra ka kaugemalt, kui 20 meetrilt sooritatud löök tabas Otepää värava posti. Seisuga 1:0 siiski esimene poolaeg lõppeski ning otsustatud polnud veel miski.

Teiseks poolajaks tegi kodumeeskond ründeliinis vahetused, sisse toodi vennad Lehismetsad, kes käisid FC Otepää nooremaid pallureid juhendamas ning seetõttu mängu alguseks veel kohal polnud. Sel hooajal eriti heas hoos olevad Priit ja Raul hakkasid kohe ka näljaselt väravaid otsima. Ridamisi tekkis ohtlikke võimalusi Tääksi värava all, ning kuigi väravavaht päästis algul hullemast, siis 51. minutil oli pall Tääksi võrgus- mõõdetud pall keskväljalt üle vastaste kaitseliini, Raul mängis väravavahist mööda ning vasakuga pall kindlalt võrku, 2:0! Kümme minutit hiljem, taas Otepää mehed aktsioonis, Lassmann näitas vastaste karistusalas head palli töötlust ning leidis suurepärase sööduga  värava alla üksinda unustatud Rauli, kes ühe puutega nahkera väravasse paugutas, 3:0! Tääksi proovis pikemate pallidega ning kontrarünnakutega nõelata, kuid Otepää kaitse oli tasemel. Kuigi Otepääl oli võimalusi eduseisu veelgi kasvatada varem, siis Priidu “show” algas 78 minutil. Ilus tribling kasti joonel, kahest kaitsemängijast mööda ning pall vasakuga alla nurka 4:0! 82. minutil võitlus värava ees, taas Priit õigel ajal, õiges kohas, 5:0! Mängu lõppu veel üks “maasikas”- taaskord sama mees ning otse nurgalöögist! Skooriga 6:0 mäng ka lõppes ning Otepää taastas enda koha 3. liiga tabeli tipus. Video väravatest: https://www.youtube.com/watch?v=4YJKUpNoFGQ

Tänud vastastele ning edu järgmistes voorudes! Esindusmeeskonnal on nüüd esimese ringi mängud peetud, kuid enne pausile minekut mängitakse juba tuleval pühapäeval ära teise vooru esimene kohtumine. Tehvandi staadionil võetakse vastu Põlva FC Lootos. Pall pannakse mängu kell 17!