Otepää ja Tarvastu mängisid pingelises kohtumises viiki

Pühapäeval oli taas põhjust Tehvandile tulla, sest kolmanda liiga tippkohtumises läksid vastamisi tabeliliidrid FC Otepää ja FC Tarvastu. Esimeses kohtumises Tarvastus olid võistkonnad tunnistanud 2:2 viiki, kusjuures Otepää mehed lasid tookord võidu käest mängu viimastel sekunditel. Nüüd olid panused veelgi suuremad, sest hooaja lõpp on lähedal ning iga punkt kulla hinnaga.

Mäng algas külaliste kergel domineerimisel, kuid ohtlikud olukorrad Otepää värava all tekkisid peamiselt kaitsemängijate ebakõladest. Pidevalt erinevas koosseisus mängiv Otepää kaitseliin ei leidnud taas mängu alguses õiget rütmi ning see sai Tarvastu poolt 5. minutil ka karistatud. Paremalt äärelt visatud auti ei suutnud keegi Otepää mängijatest karistusalas ära klaarida ja Tarvastu ründaja lükkas palli tagumisse nurka, 0:1! Mäng jätkus väga võitluslikult, Tarvastul olid mõned variandid eduseisu kasvatada, kuid ka Otepää oli kahel korral väga lähedal viigistamisele. Paraku oli Tarvastu kaitsja jalg see, mis külalised hullemast päästis. Kodumeeskond aga ei saanud kaotusseisuga kuidagi leppida ja nii üritati edasi, õnneks kõige magusamal hetkel, poolaja lõpus, suutis Otepää viigistada- Priit lasi vasakult äärelt ilusa palli kasti, kust Raul selle kindlalt peaga sisse lükkas, 1:1! Peatselt kõlas ka poolajavile.

Teist poolaeg jätkus sarnaselt esimesele, palju võitlust ja pinget, kus paremaid võimalusi skoorimiseks omas ehk Tarvastu, kuid Otepää puurilukk Kaldin, oli otsustavatel hetkedel kindel. Pall käis ühe värava alt teise alla, kuid kumbki meeskond väravani enam ei jõudnud. Nii tuli mõlemal meeskonnal leppida viigi ning 1 punktiga. Liigatabeli tipp on seega eriliselt tihe: Otepää 38, Tarvastu ja EMÜ 37 puntki peal. Kaugel pole ka Otepää järgmine vastane Vastseliina FC Tannem, kes on 35 punkti peal. Video väravatest: